Cautare

1025 de rezultate pentru "ilie bureata" (7.00 secunde)
Din randul acestora fac parte perechea tata-fiu Constantin si Calin Popeci, Adrian Ilie si fratii Cornel si Delian Panait. ... "Valoarea celor doua hectare de teren in care am dezvoltat un cartier de vile de inchiriat s-a dublat si chiar s-a triplat", a declarat, pentru Capital, Adrian Ilie.
Desi saptamana aceasta producatorii au scazut pretul la carnea de pasare si la oua cu aproximativ 5%, comerciantii acestor produselor nu vor schimba preturile, este de parere presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari din Romania (UNCPR), Ilie Van, citat de NewsIn.
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
La fel s-a întâmplat si cu numarul milionarilor în dolari din Dolj, care este constant - sapte, considerându-l si pe Adrian Ilie (Top Capital noteaza ca sunt doar sase milionari în dolari în Dolj).
El considera ca solutia preferabila ar fi majorarea cotei unice, dar aplicata diferentiat, potrivit unei analize realizate de NewsIn.În schimb, directorul de investitii al Interamerican Pensii, Radu Craciun, si Florin Ilie, director al ING Securities, considera ca majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) este solutia cea mai potrivita, în conditiile în care o astfel de masura ar descuraja consumul, iar aceasta taxa este mai usor de încasat.
Pentru a rezolva problema importurilor masive de legume-fructe, ministrul Agriculturii, padurilor si dezvoltarii rurale, Ilie Sarbu, a declarat, luni, ca Romania ar putea infiinta 2. ... Ilie Sarbu a adaugat ca investitorii din agricultura ar trebui sprijiniti financiar si nu ar mai trebui considerati "niste infractori".
Crescatorii de bovine au cerut ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, sa le intermedieze o intalnire cu premierul Emil Boc si cu Ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, pentru a le prezenta revendicarile lor.
Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu. ... Va trebui sa tinem seama de alarmele care vin zi de zi, incalzirea globala, fenomene climatice", a spus ministrul Ilie Sarbu.
Pe Inpolitics, Ilie Serbanescu afirma transant: ... 'Guvernul trebuie sa renunte la banii Fondului Monetar International sau la eventualele imprumuturi de la banci private deoarece, deopotriva, aceste cai duc la un dezastru total pentru Romania, avertizeaza fostul ministru al Economiei, reputatul economist Ilie Serbanescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Valentin Ilie, director executiv si actionar al Coldwell Banker Affiliates of Romania, recomanda celor care au bani cash sa achizitioneze locuintele chiar acum, dar fara sa faca vreun compromis, scrie Evz.
Inpolitics citeaza opinia lui Ilie Serbanescu:
Analistul economic Ilie Serbanescu apreciaza ca explozia preturilor in ianuarie, in special la produse alimentare, este cauza accentuarii crizei. ... Si in urmatoarele luni se vor inregistra cresteri de preturi la produsele alimentare", ne-a declarat Ilie Serbanescu.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei (Autor: Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
Un ziarist de la Realitatea TV ne-a declarat ca firma de publicitate care a incheiat contractul cu ei, este condusa de Costin Ilie, care este, atentie, publisher la...Romania TV si publisher la un site de stiri arondat tot la Romania TV.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Dupa acel soc, unul pe altul ne-am tras cumva in sus, nu stiu cum, trei barbati pierzand trei femei intr-un an, a povestit Cornel Ilie.
Ilie Nastase, fostul mare jucator de tenis roman, a explicat declaratiile facute la inceputul acestei saptamani in presa din Italia, in cotidianul La Stampa, referitoare la etnia sa roma, precizand ca i-a ironizat doar pe peninsulari si nu a afirmat niciodata ca ar fi tigan.
Trei nume noi pentru meciul din Olanda Steaua a pierdut meciul tur cu Twente, scor 0-1, insa Ilie Stan spune ca toti componentii lotului se gandesc doar la calificare. ... Mi-as dori sa se refaca pentru jocul cu Uruguay", a declarat Ilie Stan la Dolce Sport.
Ilie Balaci, fosta mare glorie a Stiintei, este mahnit de decizia luata astazi de FRF in cadrul Adunarii Generale, mai exact dezafilierea clubului Universitatea Craiova, si este impotriva infiintarii unei alte echipe. ... Este doar o smecherie ieftina!", a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.
google-analytics.com